La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

divendres, 5 de novembre del 2010

BARBARELLA BSO


Banda sonora de la mítica pel·lícula de ciència ficció Barbarella protagonitzada per una espectacular Jane Fonda en el paper d'una heroïna enviada pel president de la terra al planeta Tau Ceti amb la missió de salvar el món.
La banda sonora, escrita per Bob Crewe i Charles Fox, interpretada per The Bob Crew Generation Orchestra i cantada pel grup de psicodèlia novayorquès The Glitterhouse, és una mescla entre el lounge més eteri i espacial i el funk-pop psicodèlic imperant a l'epoca, allà per l'any 1968.

Com a anècdota es comenta que Frank Zappa s'havia de reunir el 1967 amb Roger Vadim, director de Barbarella per la possible composició dels temes del film però finalment aquesta reunió no es va produir.

Dos temes destaquen d'entre la resta, el tema principal del film,  Barbarella, un lounge pop sexy com la senyoreta Fonda; i The Black Queen's Beads, un espectacular i ballable funky psicodèlic.

Barbarella


The Black Queen's Beads