La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dissabte, 8 de gener del 2011

DAVE DEE, DOZY, BEAKY, MICK & TICH The Wreck Of The "Antoinette" - Still Life


Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich. La llista dels seus cinc components per anomenar aquest grup britànic format el 1964 que va triomfar sobretot després de la publicació del seu single The Legend Of Xanadu.

Com a curiositat (no sabem si és llegenda com la de Xanadu) s'explica que Dave Dee, ex-policia i el líder de la banda, va ser present a l'escena de l'accident de cotxe que va provocar la mort d' Eddie Cochran i que va ferir a Gene Vincent (intèrprets de C'mon Everybody i Be-Bop-A-Lula respectivament) el 1960, i va ser el responsable de recollir la guitarra de Cochran per tornar-la a la seva familia.

The Wreck Of the "Antoinette" és el tretzè dels seus singles, de fet tot el que DDDBMT varen editar va ser en forma de single sense publicar mai cap LP, i tot i que no és ni dels més coneguts ni dels més reconeguts compta amb un tema beat-pop amb petits tocs de psicodèlia bastant competent.

No us perdeu el playback del tema en el programa musical alemany Beat-Club. Per cert, un any més tard d'aquesta actuació, el 1969, Dave Dee deixaria la banda i presentaria aquest mateix programa.

The Wreck Of The "Antoinette"