La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dimarts, 25 de gener del 2011

POP TOPS Pepa - Junto A Ti


Pop Tops era una banda espanyola dels 60 produïda per Alain Milhaud, productor també de Los Bravos i Los Canarios, els grups més famosos de l'època amb un so proper al soul .

Els Pop Tops estaven forjats a l'estil de grup blanc amb cantant negre, com de The Equals, i estaven inspirats sobretot en els seus inicis pel rock psicodèlic i barroc de Procoul Harum. De fet el primer dels singles publicats per aquesta banda madrilenya va ser Con Su Blanca Palidez, la versió de Wither Shade of Pale dels Procoul Harum.

Pepa és el seu 8è single, publicat el 1968. No és dels seus singles més famosos i tampoc va tenir molt bona acollida entre el públic. Si que va ser, però, motiu d'escàndol per la seva atrevida portada on els membres de la banda apareixen despullats i pintats segons la moda psicodèlica del moment. De tota manera Pepa és un bon tema i compta amb una tornada brillant i enganxosa molt groovie.