La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dissabte, 5 de març del 2011

JEFFERSON AIRPLANE Somebody To Love - My Best Friend


Jefferson Airplane és la banda de San Francisco formada el 1965 i considerada una de les bandes més importants del moviment psicodèlic nord-americà. Surrealistic Pillow, el seu segon àlbum, és potser la seva obra mestra que inclou els seus dos màxims hits White Rabbit i Somebody To Love, la cara A d'aquest single edició espanyola del 1967.

Somebody To Love és un tema de Darby Slick, un compositor i guitarrista folk que va gravar una primera versió del tema l'any 60 amb la seva banda The Great Society però que varen popularitzar 7 anys més tard els Jefferson Airplane. És un tema molt energètic ideal per a despertar-se al matí, psicodèlia per a tots els públics altament escoltable i ballable.

Somebody To Love


El tema funciona molt bé com a personatge fílmic. Entre d'altres, una versió techno de la cançó pareix a la banda sonora de "Fearing and Loathing  las Vegas" i broda el principi de la pel·lícula "A serious Man" dels germans Cohen.