La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dissabte, 19 de febrer del 2011

LOS ALBAS La Última Noche - Bugulú


Aquest diumenge he trobat la psicodèlica portada del Bugulú!

Del disc en vaig pagar 50 cèntims als Encants Vells de Barcelona, el vaig trobar amagat dins d'una portada d'un single de la Karina, però aquest és un d'aquells senzills dels que desitges tenir la portada original.

Los Albas és un grup format a Barcelona per tres germans d'orígen granadí, Pepe, Tony i Lolo Rodríguez, i el català Enric Canals (posteriorment baixista de Los Salvajes). El 1968 encetaran una carrera que s'acabarà 9 anys més tard i deixaran vàris Lp's i una quarantena de singles gravats en els segells Vergara primer i Belter després.

Tot i no declarar-me un fan dels temes de Los Albas, més aviat comercials i nyonyos, si que trobo molt interessant el tema que amaga la cara B del seu segon single: Bugulú. Tot un soul a l'espanyola amb crit inicial, baix potent, frenètic ritme de bateria i secció de vents.

Bugulú és un dels temes que el segell Vampisoul va recopilar en el sensacional recopilatori de soul espanyol Sensacional Soul Vol. 2.

Bugulú

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mol tio !! ké friky longui !