La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dimarts, 24 de maig del 2011

THE INVADERS Californian Sun + Love And Hate

California Sun és un tema de beat surfer escrit originalment per Henry Glover i Morris Levy i interpretat per primera vegada per Joe Jones el 1961. Hi ha hagut moltes versions del tema però les més conegudes són les del grup The Rivieras, del 1964 , i The Ramones, del 1977.

Aquest single, edició mexicana del 1968, és una versió del grup The Invaders. Pel que he pogut investigar aquesta versió va ser més coneguda a Mèxic i a l'Amèrica llatina que la versió dels The Rivieras famosa als EEUU. No he trobat informació directa  que enllaci aquest single amb el grup (apareixen varis grups amb aquest nom), però possiblement es tracti d'un grup de beat garatger de Florida de la dècada dels 60 (The Invaders). Si algú pot donar alguna pista més serà benvinguda!

The Invaders - Californian Sun

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pensava que qualque dia en Deixalles ja te'ls havia posat...
http://www.youtube.com/watch?v=e36Ot2Hy-ac

Xesco 3penics ha dit...

Diria que no són els mateixos Invaders. Cercant informació vaig trobar varis grups amb aquest nom, un a Nova Nova Zelanda, els de Sud Àfrica (que proposa en Mr Anònim) i més d'un als EUA. Com que el single és d'edició mexicana suposo que el grup és nord-americà, però no ho he pogut confirmar.
I per cert, pel que vaig comprovar, vinguin d'on vinguin, The Invaders és sinònim de bon grup garatge amb temes molt interessants!