La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dimarts, 31 de maig del 2011

LOS JAVALOYAS Buenas Vibraciones - Quiero Que Me Quieras - Has Pasado A La Historia + 1


Los Javaloyas són un dels grups de rock espanyol dels 60 amb una carrera més llarga i més prolífica, comença l'any 1953 i transcorre en escenaris tan diversos com Algèria (on graven el seu primer disc), Roma (on participen en una pel.lícula), París (on graven un altre disc), Hamburg (on coincideixen amb uns Beatles encara desconeguts) i fins i tot Iran o Jordània. Luís Javaloyas, líder del grup, és de procedència valenciana, però gran part de la carrera d'aquest quintet es desenvolupà a Mallorca.

Com moltíssims grups de la dècada dels 60 Los Javaloyas compten amb un ampli repertori de versions dels temes més famosos dels grups anglesos i americans del moment. En aquest Ep trobem 3 versions: Buenas Vibraciones (el Good Vibrations de The Beach Boys), Has Pasado a La Historia (l'Out Of Time de The Rolling Stones) i Quiero Que Me Quieras (el Gimme Some Lovin' de Spencer Davis Group). A diferència d'altres bandes menys professionals, Los Javaloyas aconseguien reproduir amb bastant èxit el so dels temes originals. No us perdeu el refilet de la soprano per emular el Theremin en el tema Buenas Vibraciones!

Buenas Vibraciones


Has Pasado a La Historia


Quiero Que Me Quieras