La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dimecres, 4 de maig del 2011

YARDBIRDS For Your Love - Got To Hurry


Edició original britànica del 1965 d'un dels singles més coneguts de Yardbirds.

La banda es va formar el 1963 en els suburbis de Londres i va ser una de les bandes de rythm and blues amb més projecció de l'escena britànica de principis dels anys 60 juntament amb The Rolling Stones. Durant els seus cinc anys de vida el grup va tenir diverses formacions fins que el 1968 es va convertir en la que seria la gran banda de hard-rock Led Zeppelin

Yardbirds és conegut per ser el bressol de tres dels grans guitarristes que ha tingut el blues i el rock: Jeff Beck, Eric Clapton (Cream, Bluesbreakers, Blind Faith...) i Jimmy Page (Led Zeppelin).

A la cara A del single hi trobem For You Love un tema beat-rock bastant elegant convertit en un clàssic de la British Invasion. I a la cara B hi trobem Got To Hurry un tema de Rythm and blues senzill, aspre i primitiu  que compta amb la guitarra principal d'Eric Clapton. Resulta que després de sentir el tema, John Mayall va cridar a Clapton per formar part dels seus Bluesbreakers.

Got To Hurry em porta records especials perquè va ser un dels primers temes (si no el primer!) que vàrem versionar amb Potes de Conill, la meva primera banda amb l'Ivan, el Sami i el Blai. Salutacions des del meu bloc!

For You Love

Got To Hurry