La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dilluns, 4 de juliol del 2011

LOS BOHEMIOS Dandy - Que Chica Tan Formal (Respectable) - Lo Tomas o Lo Dejas (Take It or Leave It) - Dame Tu Cariño (Gimme Some Loving)


A 3 penics no li agrada especialment el conyac però si alguns dels Discos Sorpresa que va repartir l'empresa Domecq per promocionar aquesta beguda tan de senyors de l'època. La majoria dels singles Fundador no tenen molt de valor, però en algunes ocasions trobem petites joies com les gravades en aquest Ep que recull quatre temes de Los Bohemios.

En els Ep's d'aquest grup mallorquí dels 60' podem trobar temes pròpis, temes populars mallorquins i, el que és més interessant, versions de temes dels grups estrangers que estaven de moda en aquell moment. Aquest Ep recopila les versions Dandy (The Kinks), Respectable ( The Isley Brothers),  Take It or Leave It (The Rolling Stones) i Gimme Some Loving (The Spencer Davis Group). Totes tenen un aire garatger molt interessant, però aquesta darrera és potser la més destacable: groove innocent però imparable, un orgue fresquíssim, una guitarra fuzz i una veu entregadíssima.

Que Chica Tan Formal, la versió dels Isley Brothers, i Dame Tu Cariño, la de Spencer Davis Group, formen part del recopilatori de soul made in Spain "El Soul Es Una Droga. Vol.3"

Que Chica Tan Formal (Respectable - The Isley Brothers)


Dame Tu Cariño (Gimme Some Loving - The Spencer Davis Group)