La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dimarts, 7 de juny del 2011

MIKE ROGER & HIS MACHINE GUNS Let's Slop - Dance The Slop With Me


Mike Roger és un cantant de rock&roll i rithm&blues alemany famós per l'Slop, un ritme ballable cosí-germà del twist. Amb 10 anys ja tocava el piano al restaurant de la família. A finals dels anys 50 s'apunta a la moda del rock and roll i comença a adquirir una certa reputació al sud d'Alemanya. Però és el 1963 quan grava el seu primer single (Let's Slop) amb el seu grup Machine Guns i arriba al número 10 de les llistes alemanyes. Un punt culminant de la carrera de Mike Roger és la seva estada de quatre mesos a Nova York on aconsegueix actuar juntament amb el seu ídol Fats Domino.

Let's Slop i Dance The Slop With Me són dos temes naïf amb un ritme pràcticament igual i unes lletres ideals per una classe d'anglès bàsic, però divertidíssims al mateix temps. Els temes estan editats per Abanola, una discogràfica independent de Nurenberg. Tot i que a la contraportada s'anuncien dos singles més d'aquesta discogràfica totes les pistes apunten que va ser l'únic single que va aconseguir editar.

Let's Slop

Dance The Slop With Me