La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dimecres, 4 de gener del 2012

JOE TEX I Gotcha - You Said a Bad Word



3penics just acaba d'aterrar d'Istanbul i us presenta els souvenirs que ha portat sota l'ala. Com no podia ser d'altra manera, a part de visitar els obligats llocs de peregrinació d'aquesta ciutat turca, un servidor s'ha embrutat les mans de pols i ha rebuscat per les botigues de vinils de segona mà que ha trobat pel seu camí.

El primer dels souvenirs turcs és aquest rar single de Joe Tex amb 2 temes superpunxables. A la cara A trobem I Gotcha un hit del senyor Tex que va arribar al número 1 de les llistes americanes de R&B l'any 1972 i que apareix a la genial banda sonora del Reservoir Dogs de Quentin Tarantino. I a la cara B trobem You Said a Bad Word, del mateix any que I Gotcha. Com la cara A, tota una descàrrega de soul-funk: un baix penetrant, un potent groove i una secció de vents increïble.


Crida l'atenció la galeta de la cara B, amb unes inscripcions en àrab. No sé molt bé de quin país ni de quin any és l'edició, si algú en sap alguna cosa que es pronuncii!

Per cert, si a algú li interessa la zona on he trobat les botigues vinils de segona mà són al barri de Beyoglú prop d'Istiklal, l'artèria comercial de la ciutat. Hi ha unes galeries just al costat del mític Çiçek Pasaji amb 2 plantes plenes de botiguetes de llibres i discos de segona mà. Val la pena!