La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dimarts, 10 d’abril del 2012

DUFFY POWER Tired, Broke and Busted - Parchman Farm


Ray Howard, més conegut com Duffy Power, és un cantant britànic amb una carrera intermitent però que va deixar el llistó ben alt dins l'escena del blues britànic de la primera meitat dels anys 60.
Tired, Broke and Busted, publicat el març del 1964, és una versió del pianista i cantant americà Floyd Dixon i un exemple brillant del R&B elegant que consumia el moviment mod londinenc d'aquella època.
A la cara B del single trobem, Parchman Farm, un altre excel·lent tall de blues firmat pel pianista i cantant americà de jazz-blues Mose Allison.
En aquest sinlge, i en un d'anterior on versiona I Saw Her Standing There de The Beatles, Duffy Power és acompanyat per The Graham Bond Quartet amb Graham Bond als teclats, Jack Bruce al baix i Ginger Baker a la bateria, que just després d'acompanyar-lo crearien la Graham Bond Organization i posteriorment els dos darrers s'ajuntarien amb Eric Clapton, provinent de The Yardbirds, i formarien Cream.