La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dimarts, 22 de gener del 2013

BILLY JOE ROYAL Hush - Watching From The Bandstand


 Edició francesa de Hush, del productor i compositor Joe South interpretada per Billy Joe Royal, un cantant nord-americà bastant eclèctic amb una carrera constant però caracteritzada pels seus alts i baixos.
Aquesta versió, de fet la primera, es grava el 1967 amb un estil pop però en el que ja se li intueixen uns aires de psicodèlia que la fan realment interessant. Un any després els britànics Deep Purple la versionen en clau de rock en el seu elapé de debut Shades Of Deep Purple. Aquesta vegada la psicodèlia es fa més evident i el tema es converteix en tot un èxit.


Altres versions interessants d'aquest tema són de Kris Ife (Hush, 1967) que va dur el tema a anglaterra i el va deixar ben preparat perquè el gravessin i triomfessin els Deep Purple,  Johnny Hallyday (Mal, de 1968) que el francofonitza, o dels britànics Kula Shaker (Hush, 1997) que demostren que Hush és un tema que aguanta perfectament el pas del temps.