La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dissabte, 6 d’abril del 2013

ANTTI ANDY EINIÖ & THE ISLANDERS I Got My Mojo Working - La La La La

El bloc arriba als 200 discos publicats i això s'ha de celebrar! Si el centè el celebràrem amb un elapé de música selecta, aquesta vegada li toca el torn a un dels millors singles de que disposa 3penics. Tota una raresa nòrdica, en molt bon estat, amb 2 temes increïblement punxables i autografiat! Tot això pel mòdic preu de 50 cèntims! Vaja, muy bueno, muy bonito y muy barato!


Antti "Andy" Einiö és un productor musical finlandès conegut sobretot per la seva faceta de promotor de concerts de gran format. Durant la dècada dels 60 va gravar alguns singles amb la companyia Scandia fundada pel seu germà i dos socis més. En aquest Einiö és acompanyat per The Islanders i ens presenta dues fórmules matemàtiques irrefutables:

Per una banda, an amazing pandereta + organ groove + saxo a go go + La, la, las al uníson + Guateque mood = La La La La, una increïble versió de Clarence Paul, un compositor de casa bona, la factoria Tamla Motown.

I per l'altra, tot un clàssic del Rhythm and Blues, amb harmònica inclosa + una interpretació garatgera + l'accent amateur de l'Antti + l'entregada secció de vents + els cors entusiastes dels Islanders = I Got My Mojo Working, una potent versió de Preston Foster i popularitzada pel gran Muddy Waters.

Demostrem-ho!

 La La La La


 I Got My Mojo Working



 
3penics suposa que Antti "Andy" Einiö va visitar Mallorca durant la seva carrera perquè aquest exemplar està signat per ell, a la galeta es pot llegir clarament "Saludos mejores, Anti Einiö.

2 comentaris:

Ivan ha dit...

Que bo, caram amb els islandesos!

Anònim ha dit...

Què bèsties!!!