La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

divendres, 17 de maig del 2013

MIKE BERRY Tribute To Buddy Holly - Dial My Number


Sorprenent descobriment del passat cap de setmana! D'entre una caixa d'uns 300 singles vuitanters i increïblement polsosos 3penics va pescar aquest genial exemplar!
Mike Berry és un cantant i actor britànic amb una vintena de singles publicats les dècades dels 60' i 70' i una carrera que continua fins a l'actualitat. El seu tema més famós és Tribute To Buddy Holly del 1961. Aquest single, del 1975 recull una segona versió del tema que va ser número 1 a Holanda.
3penics, però, no va descobrir l'interessant del single, que com sol passar moltes vegades s'amaga a la cara B, fins que no va arribar a casa.
Dial My Number (una reinterpretació bastant clònica del tema Swim de Jack Hammer) és tot un melicotonàs! Potent guitarra funky, groove de congues, la interessant veu del senyor Berry i una compacta secció de vents. Tot això i més encapsulat en 2 minuts escassos converteixen el tema en un omplepistes amb totes les de la llei!


Un temasso per treure pit!