La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dijous, 22 d’agost del 2013

WALDEMAR "EL VAMPIRO" WOHLFAHRT Benidorm - Tu Partes Mi Corazón

Fa uns dies remenant vinils en una botiga vaig tenir la ocasió de conèixer el senyor Electrofuzzer, col·leccionista, punxaplàstics i el cervell maquinador dels interessants blocs Sonidos en Orbita i Sonidos Bizarros. Des de 3penics una cordial salutació en forma de bizarrisme ié-ié hispanogermànic!

Waldemar Wohlfahrt era un personatge força curiós, altíssim, ros i amb molta pasta que es passejava pel Benidorm de finals dels 60 amb un Mercedes vermell descapotable. Comença la seva peripècia quan és detingut l'any 66 per la presumpta mort de 3 jovenetes a Alemanya i és qualificat per la premsa espanyola com "El Vampiro de la Autopista". El posterior aclariment dels fets i demostrada la seva innocència el senyor Wohlfahrt explota la seva fama per a convertir-se en actor, en pel·lícules com "Vampiro de la autopista" , i en cantant. Aquest és el seu primer (i diria que únic) single.

Per cert, els audios...infumables!

Benidorm


Tu Partes Mi Corazón