La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dijous, 3 d’octubre del 2013

BROTHER JACK Mc DUFF Tobacco Road - Can't Get Satisfied


Sortir un diumenge ben d'hora de casa per anar a esmorzar amb un amic sempre és un bon plan, si a més a més tornes a casa amb un single com aquest després de pagar-ne un euro al mercadet de segona mà encara en millora l'experiència!

"Brother" Jack Mc Duff era un organista americà de jazz i soul-jazz. Actiu des de finals dels 50 la seva època de màxim èxit és la dècada dels 60 editant infinitat de discos, en solitari o acompanyant a grans de la professió com George Benson o Grant Green. Mc Duff aposta per un jazz modern, que sovint s'empapa de blues, soul i funk, molt característic pel so del seu Hammond B3 i que compta amb un groove increïblement ballable.

En aquest single d'edició belga trobam 2 grans temes del seu elapé Tobacco Road, el que obre i dóna nom al disc, un tema de John D.Loudermilk, popularitzat pels Nashville Teens i versionada infinitat de vegades,  i un increïble Can't Get Satisfied, firmat pel mateix Mc Duff, que convida a moure l'esquelet i que a partir d'ara no faltarà en les properes punxades de 3penics.