La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dissabte, 9 d’agost del 2014

LOS MUSTANG Reino Prohibido En El Himalaya

Los Mustang, dins el panorama beat-rock espanyol dels 60, representen la banda clàssica i comercial per excel·lència. Són els encarregats oficials de copiar i traduir els temes de The Beatles i d'altres èxits del moment al castellà. Quan els Beatles entren en contacte amb la psicodèlia Los Mustang també s'empaparan d'aquest nou estil, canviaran la seva estètica de "bons nens del beat" que els caracteritzava i fins i tot s'atreviran a apostar per temes propis que s'acostaran a a la psicodèlia i a la música progressiva.
Poc a poc se sentiran atrets per la moguda hippy-esotèrica-orientaloide del moment i, influenciats per Michel Peissel, aventurer i autor del llibre "Mustang reino prohibido en el Himalaya" treuran a la llum aquest single.

A la cara B hi trobem Mustang Reino Prohibido En El Himalaya (Parte II). Els bons nens del beat espanyol es despentinen i s'apunten a l'onda àcida pre-progessiva!

 

Més psiquedèlia ibèrica a SPANISH PSYCHEDELIA: PSICODÈLIA IBÈRICA (1966-1975)