La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dijous, 2 d’octubre del 2014

LOS SIREX Si Tuviera Un Martillo (If I Had a Hammer) - Quiero Ser Dichoso (Glad All Over) - Please, Please Me - Nobody But You


Los Sirex, pioners del rock a Barcelona, varen ser una de les apostes de la discogràfica catalana Vergara i varen gravar nombrosos singles i epés. Aquest n'és el segon.

Com passava habitualment a l'España dels 60 les discogràfiques donaven poc marge als autèntics gustos musicals dels grups i marcaven molt els temes que havien de ser gravats i com havien de ser gravats. Tot i això Los Sirex deixen clara la seva voluntat rockera i salvatge i, encara que aquest epé s'obre amb una versió innocent del If I Had a Hammer que triomfava l'any 64, ells ja aposten per Quiero Ser Dichoso, la versió del Glad All Over de The Dave Clark Five i per aquest cartutx de dinamita de rhythm and blues versió de The Lafayettes: Nobody But You.