La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

diumenge, 4 de gener del 2015

THE DAVE PEACE UNION Blues And Beat


Dave Peace és originari de Birmingham i des de jove s'interessa pel blues i munta una banda que toquen de manera amateur per la ciutat. El mateix senyor Peace afirma que es va fer professional als 16 anys després de suspendre els exàmens finals de l'escola i que a partir de llavors es dedicà a recórrer diferents països tocant amb la seva banda, França, Alemanya, Suïssa, Espanya...
Dave Peace només té dos elapés editats, Good Morning Mr. Blues i aquesta raresa editada només a Espanya per la discogràfica barcelonina Orlador. La gravació és un (fals) directe, segons la contraportada en el Birmingham Blues Club, amb una bona colla de versions de rhythm and blues i ska tan delicioses com obscures!

El millor tall, sens dubte, és la versió (a lo Georgie Fame) del Seventh Son de Willie Dixon. El tema està encertadament compilat al Neurotic Reactions Vol.2 juntament amb altres obscures perles modernistes.



Interessant també la versió del clàssic Israelites desproveïda del característic ritme ska i convertida en un potent rhythm and blues...



... el clàssic ska de Johnny Nash Hold Me Tight convertit en bossa nova...



... i un parell de rythm and blues més firmats (sospitosament!) pel senyor Peace, Pretty Darling i I Want to Dance With You: