La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dijous, 27 d’agost del 2015

MIKE AND THE RUNAWAYS Um, Um, Um, Um, Um, Um - ¡¡¡ Ja Ja !!!

Mike And The Runaways és un fugaç grup mallorquí que passa a la història per ser la llavor de Los Bravos. Forjats a l'Alemanya i a l'Anglaterra de principis dels 60 tornen a Mallorca amb experiència musical i amb Michael Volker Kogel un cantant alt i ros exportat directament d'alemanya. Actuen assíduament al Jaima, un dels locals illencs més famosos del moment i allà entren en contacte amb els madrilenys Los Sonor. De la fusió d'aquests dos grups en sortiria el que seria el grup més famós del soul ibèric, Los Bravos, i el senyor Volker Kogel es transformaria en Mike Kennedy, tot un personatge!

Amb el nom de Mike And The Runaways el grup només va gravar, el 1965,  un epé amb 4 temes. Aquest single del 68 recull 2 dels temes de l'epé original: Um, Um, Um, Um, Um, Um a la cara A i el ¡¡¡ Ja, Ja !!!, versió del Don't Ha Ha de Casey Jones a la cara B.

Rock de portassa i de potada!