La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

diumenge, 2 d’agost del 2015

ROSEMARY CLOONEY Mambo Italiano - A Bunch Of Bananas (The Heming Way) - This Ole House - The Little Shoemaker

Rosemary Clooney és una actriu i cantant de música fàcilment digerible de l'era pre-rock and roll. Sí, és la tieta de George Clooney.

En aquest epé hi trobem dos divertits èxits que la varen portar a la fama, Mambo Italiano, escrita per Bob Merrill en un tovalló de paper en un restaurant italià de Nova York i telefonant ràpidament a l'estudi de gravació per dictar la lletra, el ritme i la melodia del tema al pianista!



... i la divertidíssima A Bunch Of Bananas a duet amb el seu marit, el també actor José Ferrer. La història de la cançó està inspirada en un accident real que va patir Ernest Hemingway el gener del 1954 quan es va estavellar amb la seva avioneta sobrevolant la selva d'Uganda. Quan tothom ja el donava per mort va aparèixer (diuen!) amb un manat de plàtans i una botella de gin i va etzibar: My luck she is running very good!