La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dimecres, 19 d’agost del 2015

WESS & THE AIREDALES Just Tell Me - Crazy


Rar single d'edició espanyola de Wess amb 2 temes de cine!!

Wesley "Wess" Johnson és un músic nord-americà que als anys 60 emigrà a Itàlia i triomfà com a baixista i cantant amb el grup The Airedales que acompanyaven, al també italo-americà, Rocky Roberts i que varen ser els principals exportadors del rhythm and blues i el soul a la itàlia de finals dels 60.
Wess, que també era arranjador del grup, va treure nombrosos elapés i set polzades com a cantant solista i acompanyat pels mateixos Airedales.

Just Tell Me, la cara A del single, és un tema composat pel productor i líder de The Airedales, Doug Fowlkes, i pel compositor de bandes sonores Piero Umiliani. El tema apareix a les pel·lícules "Orgasmo" i "Paranoia" del cineasta Umberto Lenz.



I a la cara B, Crazy, un tema propi inclòs a la pel·lícula "Vedo Nudo" de Dino Risi. Base funk, guitarres afilades, hammond saborós, vents sincopats i groove a tutti pleni.... Un exquisit tall de soulami!!