La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dijous, 29 d’octubre del 2015

LOS 5 DEL ESTE Submarino Amarillo - La Muñeca "Que Hace No" - Tu Nombre - Protestando


Un dels epés més interessants de Los 5 Del Este, el quintet mallorquí amb més projecció estatal i fins i tot internacional, i rivals eterns d'un altre dels grans grups de la mallorca dels seixanta: Los Beta Quartet.
L'epé compta amb 3 versions de teme coneguts de l'època, una adaptació del Yellow Submarine de The Beatles, una de La Poupee Qui Fait Non del Polnareff i una de Ton Nom d'Adamo. Però el que el fa realment interessant és el tema que tanca el disc, Protestando és un poderós beat de producció pròpia amb un so cru i contundent on es lamenten amb aire pessimista de la realitat que estan vivint. El tema està compilat, molt encertadament, a la compilació de garatge ibèric Algo Salvaje de Munster Records (2014)


A més a més em fa especialment il·lusió aquest epé perquè me'l va regalar directament en Pep Alba, líder i guitarrista de Los 5 del Este i co-compositor d'aquest tema. Salut Pep!