La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dissabte, 5 de desembre del 2015

ALEX Y LOS FINDES Corre, Corre - Voy, Voy - Soy Como Soy - Tu Amor De Ayer


Alex y Los Findes són un dels nombrosos grups que apareixen a la Barcelona dels 60 l'origen dels quals el trobem l'any 62 amb una primera formació anomenada Los Finders. Guillermo Soler i el seu fantàstic bloc Eco i Distorsió ens treuen del dubte sobre les confusions entre Los Findes, The Finder's i Alex y Los Findes. Resulta que aquest primer grup inicial pateix una escissió i es formen 2 grups diferents, per una banda The Finder's i per l'altra Alex y Los Findes.
Aquests darrers aconsegueixen gravar mitja dotzena d'epés amb un interessant so beat garatger i amb una bona dosi de versions de clàssics del soul.
Aquest és el quart epé de la banda i 3penics en destaca Corre, Corre, una molt bona versió del Keep on Running de Spencer Davis Group, que va competir amb la mateixa versió realitzada per Los Salvajes. I també el tema Voy, Voy, composat per Peret en un dels seus primers epés.
Rhythm and blues i rumba garatgera! Dos temes amb uns títols destinats a entaular diàleg i a compartir la cara A de l'epé! Corre, Corre! Voy, Voy!