La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dilluns, 8 d’agost del 2016

JOEY DEE AND THE STARLIGHTERS Guantanamera - Reach Out I'll Be There - Land Of a 1000 Dances - Black Is Black


Joey Dee és el responsable del gran èxit Peppermint Twist l'any 61 i de popularitzar el twist i el rock and roll des del seu club novaiorquès. El Peppermint Lounge va ser una discoteca selecta (personatges com Audrey Hepburn, Truman Capote o Marylin Monroe n'eren habituals) considerada també una de les pioneres en originar el fenòmen go-go i tenir ballarines femenines animant el personal.

L'any 67, però, ja no és temps pel twist i el senyor Dee i els seus Starlighters es reciclen traient un disc versionant el so del moment, el soul i la psicodèlia (l'lp original compta amb una bona versió del Psychotic Reaction dels Count Five). En aquest epé espanyol només inclouran una insulsa versió de Guantanamera i 3 versions de grans èxits del soul. La més interessant de l'epé és, sens dubte, l'hipervitaminat Land Of a 1000 Dances originari de Wilson Pickett.