La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dilluns, 9 d’agost del 2010

JOHN KEATING Experiencia espacial 1 i 2






Entre el 1957 i el 1975 i coincidint amb la carrera espacial alimentada per la competició entre els EEUU i la URSS apareix dins el món de la música lounge un subgènere anomenat Space-Age Pop. L'escocès John Keating és un dels músics més reconeguts del gènere i els seus dos volums d'Experiencia espacial són dels discs més coneguts.

L'obsessió per l'espai queda ben il·lustrada en les portades i contraportades d'aquest dos elapés, així com l'innocent erotisme de l'època reflectit en l'interior del 2n volum amb una jove bellesa embolicada amb paper d'alumnini!

Alguns dels sintetitzadors i instruments electrònics utilitzats en les gravacions són joies analògiques creades per L'Electronic Music Studio (E.M.S) i per ARP Instruments.






















Musicalment en el primer volum de l'Experiència Espacial cal destacar la versió de Jesus Christ Superstar del muscial de Rice-Lloyd Webber. I en el segon destacaria les versions de Lucy In The Sky With Diamonds dels Beatles i el Life On Mars del David Bowie.

Jesus Christ Superstar


Lucy In The Sky With Diamonds


Life On Mars

1 comentari:

OxfordDickie ha dit...

Hi, a couple of great albums. Would it be possible to get a lossless rip of these.

http://the-quad-blog.blogspot.com/

Richard