La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

diumenge, 23 de gener del 2011

CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL It Came Out Of The Sky - Cotton Fields


Single espanyol del 70 de Creedence Clearwater Revival, el grup dels germans Fogerty de rock americà que triomfà a finals dels 60 i a principis dels 70.

Tots dos temes pertanyen al seu quart disc d'estudi editat el 1969 i tots dos són bastant interessants. Però si em fa especialment il.lusió tenir aquest single i compartir-lo és perquè la seva cara B, Cotton Fields, em recorda i em recordarà sempre a un company músic que vàrem perdre el passat desembre, n'Alfonso Echegaray de Los Traviesos.

La primera vegada que els vaig veure actuar em va quedar gravat a la memòria aquest tema de Creedence que interpretaven. Recordo perfectament la veu de n'Alfonso: When I was a little bitty baby, my mama would rock me in the cradle...

Posteriorment, durant 2 anys vaig tenir la sort de tocar amb ell i compartir molts assajos amb cerveses,concerts en entorns immillorables i sobretot bon rotllo.

Un record per n'Alfonso des del meu humil bloc!

Alfonso, estés donde estés...busca bolos!!

Cotton Fields

1 comentari:

Anònim ha dit...

El final de la nota, el trovo magistral.......!!!!
Petòns Xesco, i fins aviat............cesó