La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dijous, 16 de juny del 2011

THE MONKEES I'm a Believer - (I'm Not Your) Steppin' Stone


El 1966 els productors de cinema americans Bob Rafelson i Bert Shneider, inspirats en el film A Hard Day's Night de The Beatles, creen una sèrie de televisió basada en un grup de rock. Micky Dolenz, Davy Jones, Peter tork i Michael Nesmith són reunits per formar The Monkees, la banda prefabricada protagonista de la sèrie. Durant els dos anys que la sèrie va estar en antena els músics varen passar de posar només les veus als temes que els hi subministraven els compositors a dominar el rumb com a grup independent del show televisiu. Quan el 1968 es va acabar la sèrie The Monkees ja tenien una fama i una reputació que els va permetre seguir la seva carrera gravant diversos Lp's. El grup s'acaba desfent el 1971 i no serà fins el 1986, el vintè aniversari de la creació de la banda, que es tornaran a reunir per fer diversos revivals fins a l'actualitat.

The Monkees compta amb grans hits a al història del pop com les dues cares d'aquest single del 1967: I'm a Believer i (I'm Not Your) Steppin' Stone. Aquest darrer un gran tema!

I'm a Believer

(I'm Not Your) Steppin' Stone