La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dissabte, 3 de setembre del 2011

LOS BRINCOS Los Brincos


Remenant per Cash Converters de Barcelona, entre molta morralla vuitantera, centenars d'elapes d'electrònica i petardeo espanyol va sortir un disc de Crosby, Stills, Nash & Young. Aquest disc ja el tinc així que és tot un misteri el fet que el separés de la resta i encara més que mirés el vinil de l'interior. La sorpresa va ser meva quan va aparèixer el primeríssim elapé de Los Brincos!

És un disc desigual però no té res a envejar amb qualsevol disc aparegut el 1964 a la riba del riu Mersey, el bressol del beat. Quan a Espanya triomfaven els grups que es dedicaven a versionar i a traduïr al castellà els temes anglesos, francesos o italians que tenien més èxit, Los Brincos es van marcar un primer llarga durada amb alguns temes pròpis memorables.

Els dos temes que 3penics vol destacar són Dance The Pulga, que obre el disc (un tema frenètic marcat pel so dels cascavells i que proposava el nou ball de moda: La pulga) i What's The Matter With You, el penúltim tema de la cara B. Són dos temes que presenten uns Brincos amateurs però amb un so salvatge i garatger que els fan molt atractius. Dues joies del beat espanyol!

Dance The Pulga


What's The Matter With You

1 comentari:

Anònim ha dit...

Genial !! els punxaré en alguna party !!