La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dissabte, 27 d’agost del 2011

KRAFTWERK Las Modelos (The Model) - Computer Love


Bones captures les d'aquest cap de setmana passat al mercadet de segona mà de Palencia. Entre d'altres coses que aniré publicant, va sortir aquest exemplar, no gaire corrent, del single The Model de Kraftwerk, edició espanyola del 1982, i en un estat immillorable!

Tot i que Kraftwerk s'allunya una mica de la resta de grups que apareixen en aquest bloc forma part de la meva col.lecció perquè, com ja he comentat alguna altra vegada, em fascinen els inicis d'un determinat estil de música, en aquest cas veure com Kraftwerk es convertiran en els pares de la música electrònica.

L'ànima de Kraftwerk, Ralf Hütter i Florian Schneider, parteixen del Krautrock, el corrent musical de aparegut a l'Alemanya occidental a mitjans dels anys 60, per inventar una música totalment nova creada exclusivament amb instruments electrònics, molts d'ells creats per ells mateixos. Amb els seus temes, tan freds com elegants, influenciaran tota la moguda electrònica que es desenvoluparà durant els anys 80 i que arriba fins a l'actualitat.

En directe Kraftwerk també es caracteritza per una singular posada en escena on la imatge pren la mateixa importància que el so.

The Model