La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dijous, 20 d’octubre del 2011

THE RATTLES Sticks And Stones - Johnny Be Good (Bye Bye Johnny)


The Rattles és un dels grups amb més trajectòria d'Alemanya. Varen aparèixer, com no podria ser d'una altra manera, enmig de l'efervescència que va viure Hamburg durant els primers anys 60 quan els grups de beat anglesos (sobretot de Liverpool) envaïren els principals clubs de la ciutat. En els seus inicis, The Rattles es presentaren com un grup beat però cap a finals dels 60 i sobretot els 70 varen evolucionar cap al rock i fins i tot el hard-rock.
En aquest rar single d'edició alemanya, trobem a la cara A una de les peces del primer elapé del grup, del 1963, és una gravació en directe en el mític Star-Club d'Hamburg: Sticks And Stones, de Henry Glover i Titus Turner.

Sticks And Stones


La portada del single anuncia per la cara B el clàssic Johnny Be Good però és un error perquè realment hi trobem Bye Bye Johnny, tots dos temes del gran Chuck Berry. Cercant aquest mateix single per Internet l'he trobat amb la mateixa portada però anunciant correctament Bye Bye Johnny a la cara B. Suposo doncs que el meu exemplar pertany a una primera tirada del single amb la portada equivocada.