La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dimarts, 1 de novembre del 2011

LONE STAR Comprension (Don't Let Me Be Misunderstood) - Ocho Dias (Eight Days A Week) - De Dia Y De Noche (All Day And All Of the Night) + 1


Lone Star és un grup de rock format a Barcelona el 1959 després que Pedro Gener, líder de la banda, tornés de viure i s'empapés de la moguda musical d'Anglaterra. Gener reuneix antics companys del Conservatori del Liceu on havia estudiat i el 1961 ja graven el seu primer Ep per EMI. Va ser un grup força productiu editant una dotzena d'elapés i una trentena de singles i Ep's des de la seva formació fins el 1977. Com molts grups de l'època alternaven en el seu repertori temes propis i versions dels temes d'èxit del moment. Aquest Ep recull Comprensión, una versió del Don't let Me Be Misunderstood de The Animals, Ocho Dias, verió del Eight Days a Week de the Beatles i De Dia Y De Noche, versió de All Day And All Of the Night de The Kinks. 3penics es queda amb aquesta darrera versió.

De Dia Y De Noche