La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dissabte, 25 de febrer del 2012

LOS PEKENIKES Palomitas De Maiz - Polucion


Los Pekenikes, liderats per uns jovenets (d'aquí el nom de Pekenikes) germans Lucas i Alfonso Sainz, apareixen al Madrid del 1959. Molts músics han passat per aquesta formació que ha deixat una dotzena d'elapés i nombrosos singles des dels anys 60 fins a l'actualitat i que s'ha convertit en una de les bandes de rock instrumental més famoses d'Espanya.

Dins la seva nombrosa discografia, influenciada pel rock instrumental, el soul o el funk, hi ha coses millor que d'altres. El primer tema que 3penics vol destacar de Los Pekenikes és la cara B d'aquest singe publicat el 1972. Polucion és tota una descàrrega de funk amb una banda de vents que deixa sense alè a l'oient des dels primers compassos.


A la cara A hi ha un dels seus majors èxits, una versió del hit electrònic seixanter Pop Corn de Gershon Kingsley emulant la versió de Hot Butter.