La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

diumenge, 19 de febrer del 2012

THE ZOMBIES Tell Her No - What More Can I Do

The Zombies és una banda britànica de beat pop formada el 1961. Liderada per l'organista Rod Argent (encara que molts dels temes estan firmats pel baixista Chris White) la banda fitxa per la Decca després de guanyar un concurs de beat. El 1964 publiquen el que seria el seu primer gran èxit She's Not There.

El 1965 treuen aquest single, el tercer,  que va tenir bastant èxit als EUA però no va acabar de convèncer al públic britànic, amb Tell Her No a la cara A i la increïble What More Can I Do, de White, a la cara B. Poc més d'un minut i mig d'impressionant beat pop amb un orgasmàtic solo de teclat (Continental Vox? Farfisa?...) del senyor Argent.


El grup es va separar el 1968 al publicar el seu tercer Lp Odessey and Oracle, gravat als estudis Abbey Road poc després que The Beatles i Pink Floyd gravessin els seus imprescindibles Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band i The Piper At The Gate Of Dawn respectivament. Tota una obra mestra amb mostres de sunshine pop, pop barroc i psicodèlia.