La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

diumenge, 18 de maig del 2014

ELS DRACS Visca La Patum! (Ball De Nans) - Et Trobaré - És Ella (My Girl) - Visca L'Amor (Vive L'Amour)


Darrer dels epés del sextet de Molins de Rei (ara convertit en quintet!) amb el que pretenen canviar una mica el rumb del que havien sigut fins ara les seves gravacions. En primer lloc perquè incorporen per primera vegada un tema propi, Et Trobaré, amb certes reminiscències dels Animals de Burdon però... ai las! li manca potència i decisió. I en segon lloc, i aquesta vegada si que l'encerten, perquè aposten per adaptar una cançó tradicional de la Festa de la Patum de Berga actualitzant-la al so més modern de l'època i els hi surt un freakbeat garatger interessantíssim!

Dos escassos minuts de baix contundent, ritme decidit i teclat insistent són la base per entonar la senzilla i popular lletra de la cançó: Fa molt soroll un drac, Visca la Patum! (...) Fins que surti fum!



Tot i això, l'any 67 l'epé no té l'èxit esperat i potser per això es converteix en el darrer dels que podíem considerar els pioners del pop-rock en català.  Actualment però és un dels seus discos més cercats.