La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dilluns, 26 de maig del 2014

THE SUPREMES A' Go-go

The Supremes és un dels girl groups per excel·lència que varen triomfar als Estats Units durant la dècada dels 60. Temes que anaven del doo wop al pop-soul cantats per 3 veus femenines i recolzades per una potent indústria discogràfica darrere, en aquest cas la gran Motown. Durant tota la dècada dels 60 The Supremes van cultivar nombrosos èxits i poc a poc una de les cantants del grup, Diana Ross, va anar agafant el lideratge i, després de rebatejar el grup com a Diana Ross & The Supremes, encetaria una carrera en solitari i es convertiria, als anys 70, en una de les dives de la música disco.

The Supremes A' Go-Go és un disc del 66 que es va convertir en el primer elapé d'un grup femení que va arribar al número 1 de les vendes als EEUU.
I s'ho mereixia!
És un àlbum amb nombrosos hits, la majoria firmats per Lamont Dozier i els germans Brian i Eddie Holland, els compositors i forjadors del concepte musical de la Motown), i amb algunes adaptacions interessants com These Boots Are Made For Walking, de Lee Hazlewood; Get Ready d'Smokey Robinson; Money, de Berry Gordon Jr.; i Hang On Sloopy de Wes Farrel i Bert Russell.
Un disc per a tots els públics, efectiu tan en les sessions per a cultivats en el soul seixanter com per a iniciats en el tema!

Love IsAn Itching In



Money (That's All I Want)


These Boots Are Made For Walking