dilluns, 4 de gener de 2016

XAVIER BATLLÉS, JORDI ROURA I ANNA TERUEL (JOCS I RITME Volum II) Singlot - De Puntetes - Passejada - Blau Fred - Tic-Tac - Processó


Volum 2 de la col·lecció Jocs i Ritme amb la direcció musical i els arranjaments del músic català Xavier Batllés.
Per a 3penics la col·lecció traspassa la idea de convertir-se en una eina pedagògica pensada per a treballar l'expressió corporal en ambients educatius i es converteix, pels músics que hi participen (Xavier Batllés, Xavier Riba, Paco Pi, Ricard Roda, Josep Porta "Mosquit", Víctor Ammann i Jordi Roura), en un espai d'expressió musical lliure, experimental i de fusió (jazz, folk, psicodèlia...).
Hi un lligam molt proper d'aquest projecte amb d'altres com Música Dispersa, Miniatura, els primers discos de Jaume Sisa, Diòptria i Jo, La Donya i El Gripau de Pau Riba... que junts formen un ambient musical català de principis dels 70 amb ganes crear, d'experimentar i canviar l'ordre establert.
D'aquest segon volum el 3penics posadiscos en destaca Tic-Tac, un senzill tema a ritme de bossa-samba amb cos de guitarra rítmica (de Xavier Batllés) un metrònom com a base rítmica i un solo de flauta travessera (de Ricard Roda).Gràcies Josep Pladevall per pensar amb mi i ajudar-me a completar la col·lecció!!!

Cap comentari: