La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dissabte, 8 d’abril del 2017

BILL HALEY AND HIS COMETS Rock And Roll: Hot Dog Buddy Buddy - Tonight's The Night - Hey Then, There Now - Goofin' Around


A mitjans de la dècada dels 50 el rockabilly es va mesclar amb r&b i ja no hi va haver tornada enrere, va néixer el rock and roll! I allà estava el pioner Bill Haley amb el seu serrellet i la seva banda de Cometes. Justament ell, i només ell. Justament uns anys abans que Little Richard, Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis i tot un exèrcit de músics que explotarien el nou gènere musical que va canviar la història de la música popular.
Aquest rar epé d'edició ibèrica del 57 recull el seu èxit de l'any anterior Hot Dog Buddy Buddy i un parell de rockabillys/rocanrols molt de la factoria Haley. El tema que a 3penics el mou, però, és el tranquil i elegant Hey Then, There Now. Molt de swing, harmonies vocals doowooperes i l'efervescent solo de saxo!