La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dilluns, 24 d’abril del 2017

BOBBY DUNN AND LES COOPER AND HIS TWISTERS The Twist


L'any 53, a Nova York, Bobby Dunn entra a formar part de la banda de Les Cooper, The Empires i durant la dècada dels 50 graven diversos singles que es mouen entre el blues, el R&B i el DooWop. El darrer el 1957.


3penics suposa que aquest elapé signat per Bobby Dunn and Les Cooper And His Twisters, de portada meravellosa, sense datar i aparegut amb el genèric nom de "Twist" apareix a principis dels 60 (si no el 1960!) ja que a partir del 1961 el senyor Cooper torna a gravar per diversos segells discogràfics com a Les Cooper And The soul Rockers.
Fa tota la pinta que Cooper i Dunn, uns experts en ryhthm&blues intenten aprofitar la febre del twist, el nou ball de moda de l'any 60 gravant aquest disc, però quan realment demostren el seu potencial és a partir de la meitat de la cara B amb temassos d'alçada com el Latin Twist o el The Chinese Twist. Autèntic R&B pantanós i potent!