La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dissabte, 15 d’agost del 2020

CAPTAIN GROOVY AND HIS BUBBLEGUM ARMY Captain Groovy's Bubblegum Army - Bubblegum March (Blowing Bubbles Trough Rose Colored Glasses)

 

Qui està darrere de Captain Groovy and His Bubblegum Army és bàsicament l'entorn de Super K productions, la productora america liderada per Jeffry Katz i Jerry Kasenetz. Ells varen ser els creadors i impulsors de l'anomenat so bubblegum, de ritmes groovies i facilons, melodies xicletoses i psicodèlia en més o menys mesura. The Archies, 1910 Fruitgum Company o Ohio Express són bandes/projectes que explotaven aquest pop hedonista, adolescent i gens pretenciós. El projecte de Captain Groovy neix amb la idea de crear una serie de dibuixos animats que, pel que pareix, mai es va realitzar. Qui canta el tema, amb un equilibri perfecte de bubblegum i psicodèlia, és Joey Levine, cantant de The Ohio Express.
 


A part del tema principal també varen gravar 2 peces de pop psicodèlic passat de voltes: Bubblegum March (Blowing Bubbles Trough Rose Colored Glasses) a la cara B d'aquest mateix single i The Dark Part Of My Mind, cara B de l'èxit Gimme Gimme Good Lovin' de la banda (projecte??) Crazy Elephant