La música continguda en aquest bloc és només per a ús educatiu, no comercial. Si algun arxiu infringeix els drets d'autor m'ho fas saber i serà eliminat del bloc.

dijous, 1 de febrer del 2024

TRIO ELOISE Calypso Twist - Zombie Jamboree - Mama Look a Boo Boo Twist - Man Piaba


Eloise Lewis és una cantant i guitarrista nascuda a Florida que comença la seva carrera als 12 anys i que ja supera a altres músics consolidats en concursos de talents com al del Gran Cinema Theatre de Nassau. Eloise es converteix, doncs, en una de les màximes exponents del Goombay, l'equivalent bahamià del Calypso de Trinitat i Tobago. Durant tota la seva carrera actua principalment a les Bahames tot i que durant els anys 50 i 60 gira per Estats Units i Europa gravant una desena de singles.

Acompanya a Eloise un trio de baix, bateria i marques. Poca cosa més necessita la poderosa i gutural veu de la senyora Lewis per interpretar temes com els que reuneix aquest epé d'edició espanyola del 63 on experimenten amb la fusió del Calypso i el Twist.

Calypso Twist i la conegudíssima Mama Look a Boo Boo agafen una nova dimensió fusionats amb el ritme de moda que va revolucionar la música americana l'any 60. També destaca en aquest epé el Zombie Jamboree, també tot un clàssic caribeny.



Quin groove! Com caminen les marques! I quina veu que té aquesta dona!